intresse / köp av skulpturala smycken

Om du är intresserad av mina skulpturala smycken eller vill ta kontakt av någon annan anledning så gör det här >

Vill du köpa något skulpturalt smycke finns info nedan hur betalning och annat går till. Kontakta mig angående vilket skulpturalt smycke det gäller här >

 

 

betalning via min epostadress hos PayPal

Man kan betala till mitt konto hos PayPal enbart genom att ange min epostadress Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. på denna länk här > Om du inte har ett konto hos PayPal måste du starta ett, klicka här för att starta ett. Det är helt kostnadsfritt och PayPal är ett världsföretag med mycket stränga säkerhetskrav. Sedan (annars) loggar du in på ditt konto och klickar på "Skicka pengar" och följer instruktionerna på sidan.
Ange order/faktura nummer eller annan information så att jag kan spåra betalningen.

betalning via bank

Kunden sätter in pengar via överföring till;
namn: Göran Jönsson
clearingnr: 9271kontonr: 340 669 2och anger order/faktura nummer eller annan information så att jag kan spåra betalningen.

leverans och retur

Normal leveranstid är inom en vecka efter att betalning erlagts (eller enligt överenskommelse) vilket genom PayPal är omedelbart och via bank är det några bankdagar.
Kvitto bifogas och fraktkostnad tillkommer (normalt 35 kr).
Som kund har du full returrätt på dina beställningar som ej har skadats eller använts inom en vecka från leveransdatum. Returfrakt betalas av dig.